Kdo smo

S 1.10.2007 smo pričeli delovati kot prva zasebna specialistična ambulanta s koncesijo za dejavnost kardiologije v OE Ravne na Koroškem.
Novoustanovljeno podjetje, v sklopu katerega deluje ordinacija, se imenuje VASACOR d.o.o., ki že v imenu opredeljuje osnovno dejavnost družbe, to je obravnavo, diagnostiko, zdravljenje in  preprečevanje bolezni žil in srca. »Vasa« v latinščini pomeni namreč žile, »cor« pa srce.

Kardiološko ambulanto vodi  Franci Cesar, dr.med., spec.int.med., ambulanto za motnje erekcije pa prim.asist.mag. Igor Bizjak. Sestrsko delo opravlja Danijela Ostojić, absolv.

 

Naše podjetje spada med najboljše pravne subjekte v Sloveniji! VASACOR, družba za storitve v zdravstvu, d.o.o. namreč spada med 3,05% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, uvrščeni smo v razred AA. V letu 2012 v Sloveniji dosega Bonitetno odličnost A zgolj 3818 podjetij, registriranih je približno 125.000. V naši stroki (Q 86.220 SPECIALISTIČNA ZUNAJBOLNIŠNIČNA ZDRAVSTVENA DEJAVNOST) trenutno v Sloveniji deluje 1025 pravnih subjektov in zgolj 92 jih dosega to Bonitetno oceno odličnosti.
Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo tako najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.
 


Izdelava spletnih strani Fresh Marketing, Sinej Hlastan s.p.