Aktualno

Urološka samoplačniška ambulanta za motnje erekcije do nadaljnega ne bo delovala.

Objava čakalnih dob v specialistični kardiološki ambulanti na dan 01.02.2019:

Za prvi pregled na napotnico ZZZS s stopnjo nujnosti je čakalna doba za: "redno" - 21 tednov, "hitro" - 3 tedna, " zelo hitro" - 1 teden in "nujno" - takoj.

 

 

Naše podjetje spada med najboljše pravne subjekte v Sloveniji!
VASACOR, družba za storitve v zdravstvu, d.o.o. namreč spada med 3,05% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji, uvrščeni smo v razred AA. V letu 2012 v Sloveniji dosega Bonitetno odličnost A zgolj 3818 podjetij, registriranih je približno 125.000. V naši stroki (Q 86.220 SPECIALISTIČNA ZUNAJBOLNIŠNIČNA ZDRAVSTVENA DEJAVNOST) trenutno v Sloveniji deluje 1025 pravnih subjektov in zgolj 92 jih dosega to Bonitetno oceno odličnosti.
Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo tako najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.
.
Izvajamo PREVENTIVNE PREGLEDE SRČNO-ŽILNEGA SISTEMA PRI ODRASLIH REKREATIVNIH ŠPORTNIKIH po mednarodnih smernicah.
Cenik:
-predstavitev algoritma obravnave in izpolnjevanje presejalnega vprašalnika:  5 eur; pri povečanem tveganju sledi
-pregled pri zdravniku (anamneza, kl. pregled, SCORE (vrednostih lipidograma morajo biti poznane), EKG) pred začetkom vadbe: 35 eur; pri povečanem tveganju sledi
-maksimalni obremenitveni test: 75 eur; pri patološkem izvidu je potrebna nadaljna kardiološka obravnava, lahko na napotnico ZZZS

 

 

Sodelovanje podjetij Spar in Vasacor ! Več na:

http://www.spar-partnerji.si/ponudba/vasacor-terme-topolsica-32

 

 

 


Izdelava spletnih strani Fresh Marketing, Sinej Hlastan s.p.